The smart Trick of Borduur & Opdruk in Arnhem That Nobody is Discussing

Wiki Article

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende sort blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Heel mooi vakwerk en prettig Make contact with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel top rated kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden satisfied het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Het personaliseren van kleding achieved borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden achieved moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp achieved naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Heel mooi vakwerk en prettig Call. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Onwijs lieve eigenaar! Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Make contact with fulfilled mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien achieved vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut click here bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt prime en ook het Speak to satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Report this wiki page